Yum

Sunday, January 5, 2014

Sunshine Award!

I haven't done one of these in a LONG time, because well I figure I talk about myself enough in my posts, you're probably sick of hearing about me, LOL. BUT my new friend Lorinda, from The Rowdy Baker, bestowed this sunshine award on me and I thought it would be a great way to pay it forward to other bloggers.



The Rules:Display the award on your blog. Give 7 random facts about yourself. Answer the questions I had to answer. Then nominate any amount of bloggers you choose up to 11.
My 7 Facts:
  1. I recently became a Pampered Chef consultant, thinking that since I love cooking it would be an easy way to make money. I have realized though that I'm not that great of a sales woman.
  2. I played the trumpet in the school band for 5 yrs and wish I could buy myself one to continue playing.
  3. I love watching Disney movies and use my kids as an excuse to watch and buy them, LOL.
  4. I can’t resist black licorice in any form.
  5. I wish I could sew, using a sewing machine.
  6. I'm really bad with names. I'll recognize someone I've met before, but not have a clue what their name is.
  7. When I was little, I always dreamed of getting married, but never really thought of having children. I'm glad I've been blessed with two!
My Questions:
1. If you could go back in time ten years and tell yourself one thing, what would it be?
Answer: It's OK to do what makes you happy for once in your life. You don't always have to be a people pleaser and worry about others being disappointed.
2. What’s your favorite ice cream flavor?
Answer: If I could choose from any flavour, I pretty much always go for Tiger Tail (black licorice and orange).
3. If you were to take me on a date, where would we go and why?
Answer: Probably out for wings and maybe some bowling.
4. Above all else, what are you afraid of?
Answer: SPIDERS!!!
5. What would you do if you knew you couldn’t fail?
Answer: Open a small bakery/coffee shop.
6. What has been your favorite age to be and why?
Answer: I'd have to say right now (35/36). I'm happy with where my life is, I'm happy to be pain free and I'm OK with who I've become.
7. Coffee or tea?
Answer: Tea! I've tried coffee every which way I can think of, and it's just too strong and bitter. Plus there's like hundred's of new tea flavours!
So there you go... hope you enjoyed getting to know me a bit better. I'd like to forward the sunshine award to the following bloggers; who always make me smile

Tasty Delights
It's Yummi
The Kitchen Witch
This and That 
Ms.En Place

6 comments:

fredamans said...

Congrats on the award!

Marlys @thisandthat said...


Thanks for the award, great at this time of year to see a little sunshine. Had to chuckle about remembering names as I am horrible for not remembering names and getting worse as I get older.

Michelle said...

Thank you, Cindy. You have made me smile with this award. It was fun to read more about you. After knowing you all these years, you still have a few tricks up your sleeve! I didn't know you played trumpet.

BecHeflin said...

Very sweet of you, Cindy. Thank you!
You and I may be the only two individuals in the known world who'd give anything for a piece of black licorice. Want some of my Good 'n' Plenty? :)

Cindy Jamieson said...

You bet I do Becca! Thanks for sharing :o)

Lorinda - The Rowdy Baker said...

Why am I just now seeing this? I swear I looked. We have a lot in common, don't we?

I used to be so addicted to Good 'n' Plenty that I'd dig around in the bottom of my purse for old ones I'd missed! They're an occasional treat now, not breakfast lunch and dinner.

Let's start that bakery!